A budapesti Piarista Gimnázium (SINCE 1717) blogja 2021. június 14. hétfő

Sportnap a tanév végén

A tanév utolsó előtti napján a tanulásban megfáradva sportnapra indultak a diákok. Több helyszínre vonult ki az iskola diáksága, vállalkozó kollégái - amíg az osztályfőnök kollégák és segítő tanártársaik a tanévzárásra készültek az iskolában.

Volt Focibajnokság, gyalogtúra, számháború és frizbi - hála ezért a szervezőknek: Szakács Zoltán tanár úrnak, Ujházy András tanár úrnak, Melegh Béla tanár úrnak és Újhelyi Zsigmond tanár úrnak.

Az alábbiakban néhány kép látható és a Focibajnokság eredményei olvashatók.

***

Idei évben a járványhelyzet nem mosta el az iskolai szabadtéri focibajnokságot. Minden osztály indított csapatot a versenyen. Színvonalas mérkőzéseken kiélezett, de sportszerű küzdelmek zajlottak. Többek szerint nem mindig a jobbik csapat nyert, de a pályán nyújtott eredmények hűen tükrözték az aktuális formát. Sok mérkőzésen büntetőrúgások után sikerült csak döntést hozni. Különösen jó hangulatú volt a felsős döntő, ahol a sokadik 7 m-es lövés döntött a végső győzelemről. Ekkor már a többi pályán nem volt mérkőzés, így az összes versenyző szurkolása mellet zajlott a végső küzdelem.

Köszönjük mindenkinek – tanároknak és diákoknak egyaránt – a részvételt és a sportszerű viselkedést.

Eredmények:

Felsős bajnokság:

  1. 10.a
  2. 12.a
  3. 12.b
  4. 10.b
  5. 11.b
  6. 11.a
Alsós bajnokság:
  1. 8.a
  2. 9.b
  3. 9.a
  4. 8.b
  5. 7.a
  6. 7.b

Design: Unicial Program: Florka