A budapesti Piarista Gimnázium (SINCE 1717) blogja 2014. június 1. vasárnap

Grillparti a Piarista Gimnáziumban

Talákozások...

Bár az időjárás nem volt tökéletes, de azért idén is megrendeztük az Iskolai Grillpartit. Voltak itt Szülők, Öregdiákok (fiatalabbak és idősebbek) - kémia, fizika, quadrocopter, finom ételek és italok.


Köszönjük Bognár Áron, Csanády Máté, Fentős Bence, Soltész Miklós 10-es diákjainknak és Gelencsér László tanár úrnak a kémia kísérleteket, Greschik Gergely és Tomcsányi Márton 9-es diákjaink quadrocopter bemutatóját, Dessewffy Domonkos 8-os, Bottka Benedek és Zsigmond Álmos 11-es diákjainknak és Kiss Gergely tanár úrnak a fizika bemutatót.

Köszönjük György Gizellának, Smikálné Erzsikének, Oberfrank Mirjamnak, Horváth Richárd tanár úrnak, Kis-Saxon Gyulának és Bíró Istvánné Erzsikének a finom ételeket, tizenegy-tizenkettedikes diákjainknak (Nemes Bálint, Ördög Levente, Sonnewend Gyula és Viola Timon 12.a; Bottka Benedek és Bártfai Benedek 11.a) a kiszolgálást és a kuktáskodást; köszönjük, hogy szomjunkat a Szakács-család boraival és egyéb ital-különlegeségeivel olthattuk, hálásak vagyunk a Rizmajer Sörfőzde sörkülönlegesség-felajánlásaiért, valamint az ajándék tombolatárgyakért.

Design: Unicial Program: Florka