A budapesti Piarista Gimnázium (SINCE 1717) blogja 2013. április 3. szerda

1717 perc foci

A DÖK szervezésében

1717 perc foci - a DÖK szervezte: focival, sütéssel, csokival - és minden földi jóval.

Március 23-án a Diákönkormányzat szervezésében éjszakai focibajnokságot tartottunk iskolánkban. A program délután fél négykor kezdődött az első összecsapással. A reggeli befejezésig a jelentkező osztályok lelkes csapatai minden osztállyal játszottak. Jó érzés volt nézni, ahogy a csapatok még hajnalban is összetartóan küzdenek, és a fáradtság ellenére is sportszerűek és vidámak voltak. A jó hangulat egy percig sem lankadt egész éjszaka. Az osztályokban beszélgetések, filmnézések, játékok folytak. Az ének teremben a Magyar válogatott Románia elleni meccsét is végigszurkolták a lelkes focirajongók.
Hálásan köszönöm minden tanárnak, aki aktív munkájával hozzájárult, hogy egy ilyen sikeres programot szervezzünk. Külön köszönetet mondanék Koós Levente tanár úrnak, aki áldozatos munkájával elősegítette mind az előkészületeket, mind a lebonyolítást, Horváth Richárd tanár úrnak, aki az éjszaka folyamán, rendkívül ízletes ételekkel pótolta az energiánkat és Kovács Zoltán tanár úrnak, aki a hajnali órákban is rendíthetetlenül vezényelte a meccseket. Az iskola vezetésének is hálásak vagyunk, hogy engedélyezték a program kivitelezését.
Természetesen a program nem valósulhatott volna meg a diákok nélkül. Köszönöm minden résztvevőnek az aktív részvételt, és a kitartó játékot.

Az éjszakai focibajnokságot a 9.b osztály nyerte, második helyezett azonos pontszámmal, de kevesebb lőtt góllal a 12.b, a harmadik helyezett pedig a 9.a és 12.a osztályokból összeálló vegyes csapat lett.

A Diákönkormányzat nevében:
Steinbach László

Design: Unicial Program: Florka